Προσωπικά Δεδομένα

Για να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεώς της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Κατά την πληρωμή με κάρτα, τα προσωπικά στοιχεία σας, γνωστοποιούνται μόνο στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) δεν καταχωρούνται  στη βάση μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

Διαγραφή μελών :

Εάν κάποιο μέλος επιθυμεί να διαγραφεί από τις βάσεις δεδομένων μας, θα πρέπει επιλέγοντας από το λογαριασμό του, τις ρυθμίσεις προσωπικών δεδομένων, να αιτηθεί τη διαγραφή του λογαριασμού του, σημειώνοντας προαιρετικά το λόγο του αιτήματος.

Η διαγραφή ολοκληρώνεται σε διάστημα 24 ωρών και ο χρήστης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, να δημιουργήσει νέο λογαριασμό, θέτοντας εκ νέου τους κωδικούς του.

Να σημειωθεί πως τα στοιχεία αποστολής των πελατών που έχουν ήδη ολοκληρώσει έστω και μια ηλεκτρονική παραγγελία, παραμένουν στη βάση δεδομένων της εταιρείας, χωρίς όμως να χρησιμοποιούνται για τον οποιοδήποτε λόγο από αυτήν.