Friends by Quiko
cart

Εταιρεία

Εταιρεία

QUIKO MEGA PET

Η εταιρεία QUIKO MEGA PET άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της στους επισκέπτες στις 4 Απριλίου 2003. Παρόλα αυτά δεν αποτελεί παρά την εκπλήρωση ενός ονείρου των ιδιοκτητών της, των οποίων η ενασχόληση με τα κατοικίδια ζώα, επαγγελματική ή ερασιτεχνική, έχει πολύ βαθύτερες ρίζες. Το QUIKO MEGA PET δημιουργήθηκε από αγάπη για τα κατοικίδια και απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που τα αγαπά.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


1. Quiko Mega Pet
Το κεντρικό μας κατάστημα και έδρα της εταιρείας στην Λ. Γεωργικής Σχολής 142, εκτείνεται σε 2.200 τ.μ., με την μεγαλύτερη ποικιλία στην Ελλάδα διατηρώντας πάνω από 23.000 ενεργούς κωδικούς.
Διαθέτει οργανωμένο κτηνιατρείο και επαγγελματικό κομμωτήριο σκύλων, ειδικούς αυτόνομους χώρους για τα ζώα (τμήμα ενυδρείων, πουλιών και μικρών ζώων) με θερμομόνωση, ανεξάρτητο εξαερισμό και κλιματισμό.
Επίσης, την καλύτερη και πιο ευρεία παρουσίαση προϊόντων σε πλήρη ανάπτυξη γκάμας με εξειδικευμένο προσωπικό για την επεξήγησή τους.
Βρίσκεται ανάμεσα στον κόμβο του Αεροδρομίου και του ΙΚΕΑ, σε μια δυνατή αγορά με τεράστια διέλευση οχημάτων και προσφέρει την δυνατότητα πάρκινγκ σε ιδιωτικό χώρο 70 θέσεων.
Απασχολεί περισσότερα από 20 άτομα, μεταξύ των οποίων, κτηνίατρος, εκπαιδευτής, ζωοτέχνες, ιχθυολόγοι, οικονομολόγοι και άλλες ειδικότητες.

2. Friends@Aristotelous
Το στολίδι του κέντρου, ένα πανέμορφο κατάστημα στην καρδιά της πόλης, στην γωνία Αριστοτέλους 19 και Ερμού 49. Σε τρία επίπεδα καλύπτει 550 τ.μ , διαθέτει επίσης οργανωμένο κτηνιατρείο και κομμωτήριο και ειδικούς χώρους για τα ζώα.
Απασχολεί 12 άτομα, με απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενό μας.
Βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης με την μεγαλύτερη διέλευση πεζών και οχημάτων που μπορεί να μετρηθεί, δίπλα στην ιστορική αγορά και πάνω στην Αριστοτέλους που είναι επίσης το πιο τουριστικό σημείο της πόλης.

3. Friends@Papanastasiou
Σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της πόλης, στην συμβολή των οδών Αλ. Παπαναστασίου 56 και Κλεάνθους γωνία, απέναντι από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, δημιουργήσαμε το τρίτο μας υποκατάστημα.
Καλύπτει επιφάνεια 140 τ.μ με 50 τ.μ. προκήπιο και ιδιωτικό πάρκινγκ 5 θέσεων.
Διαθέτει κτηνιατρείο και κομμωτήριο, μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα για όλα τα κατοικίδια και απασχολεί 5 εξειδικευμένους συνεργάτες.

4. Friends@Lampraki
Το κατάστημα βρίσκεται στην Γρ. Λαμπράκη 176, στην καρδιά της πιο δυνατής περιφερειακής αγοράς της Θεσσαλονίκης. Είναι μια αυτόνομη αγορά με την παρουσία υποκαταστημάτων όλων των μεγάλων εταιρειών και τραπεζών.
Καλύπτει επιφάνεια 180 τ.μ. και απασχολεί 4 εξειδικευμένους συνεργάτες.
Παρουσιάζει με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση χώρου μια πλήρη ποικιλία προϊόντων σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον.

5. Friends@Makrygianni
Το κατάστημα μας αυτό ήρθε για καλύψει τις ανάγκες της δυτικής Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε ένα νευραλγικό σημείο τεράστιας προβολής, επάνω στη συμβολή της εσωτερικής περιφερειακής οδού και της Στρατηγού Μακρυγιάννη.
Σε μία επιφάνεια ισογείου 400 τ.μ. και 170 τ.μ υπογείου κυρίας χρήσης, με πλήρη κάλυψη των αντικειμένων μας και με εξοπλισμένο κτηνιατρείο και κομμωτήριο, εξυπηρετούμε άριστα την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά του νομού με 8 εξειδικευμένους συνεργάτες.

6. Friends@Panorama

Ένα υπέροχο κατάστημα στην καρδιά του πανοράματος συμπληρώνει την κάλυψη του νομού Θεσσαλονίκης σε έναν καταπληκτικό χώρο 300 τ.μ. με ιδωτικό πάρκινγκ 7 θέσεων, τεράστια ποικιλία και ειδικά διαμμορφωμένους χώρους για ζώα. Διαθέτει επίσης κτηνιατρικό φαρμακείο και οργανωμένο κομμωτήριο.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες που διαθέτει μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των ιδιοκτητών κατοικιδίων.

7. E-shop
Το www.quiko.gr είναι από τους παλιότερους και πιο γνωστούς διαδικτυακούς τόπους. Με 16 χρόνια παρουσίας του domain στο internet και μεγάλη αρθρογραφία υπήρξε πάντα ένας αγαπημένος τόπος επίσκεψης όλων των φίλων των κατοικιδίων.
Διαθέτουμε ήδη 4.000 κωδικούς online με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά και ένα πακέτο μεταφορικών που κάνει απόλυτα δελεαστική την επιλογή του e-shop μας για αποστολή σε κάθε γωνιά της χώρας προσφέροντας την ίδια χαμηλή χρέωση σε κάθε αστική και δύσβατη περιοχή όπως και στα νησιά.
Αποτελεί ουσιαστικά το έβδομο κατάστημά μας και αναπτύσσεται διαρκώς, έχοντας την δυνατότητα να εξυπηρετήσει κάθε καταναλωτή σε όλη την χώρα.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
- Οικογενειακή επιχείρηση με προσήλωση στην ανάπτυξη και σωστή της λειτουργία με 30 χρόνια εμπειρίας
- 67 εξειδικευμένοι συνεργάτες
- 6 εξειδικευμένα καταστήματα σε κομβικά σημεία μεταξύ των οποίων και το μεγαλύτερο στην Ελλάδα
- Άριστη τεχνογνωσία στον τομέα μας
- Συνεχείς εισαγωγές από ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες
- Ολοκληρωμένα καταστήματα με υπηρεσίες κτηνιατρείου και καλλωπισμού
- 23.000 ενεργοί κωδικοί
- Κάθε κατάστημα εξυπηρετεί και με delivery. Δίκτυο διανομής με 2 οχήματα επαγγελματικού τύπου, 3 επιβατικά και 3 μηχανάκια.

- Συνεχόμενες προσφορές και οι καλύτερες τιμές στην αγορά!
- Αγάπη για τα ζώα.

 

Στοιχεία επιχείρησης και έδρας:

Ν. ΣΦΗΚΑΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ Α.Ε.

ΑΦΜ: 999705203

ΔΟΥ: ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΡ.Γ.Ε.Μ.Η.: 038847405000

ΕΔΡΑ: ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 142

57001 ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2310489070-71

 Friends@Ethnikis_Antistaseos
Quiko Mega Pet (κεντρικό), Λ. Γεωργικής σχολής 142
57001 Θέρμη Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 489070
store address
Friends@Aristotelous, Αριστοτέλους 19 & Ερμού 49 γωνία, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 276203
store address
Friends@Makrygianni Εσωτερική Περιφερειακή Οδός & Στρ. Μακρυγιάννη γωνία - Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκη Τ. 2312 315340
store address
Friends@Papanastasiou Παπαναστασίου 56 & Κλεάνθους γωνία (έναντι Ιπποκρατείου) Θεσσαλονίκη Τ. 2310 942898
store address
Friends@Lampraki Γρ. Λαμπράκη 176 - Τούμπα Θεσσαλονίκη Τ. 2310 922600
store address
Friends@Panorama Κομνηνών 19 - Πανόραμα Θεσσαλονίκη Τ. 2310 333300
store address
Friends@Aggelaki Αγγελάκη 12 - ΔΕΘ Θεσσαλονίκη T. 2310 226060
store address

Quiko Mega Pet

Ν. Σφήκας Ζωοφιλική Α.Ε.
Έδρα: Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ 038847405000
Bank details
active³ 5.5 · IPS κατασκευή e-shop · Όροι χρήσης